I harvested one after the other the cucumbers which I planted this year.
so I cooked made pickles with them.
I rubbed 4 cucumber on the cutting board with 1/2 tablespoons of salt, and pickled them in 1C of water and 1/2 tablespoons of salt for 30 minutes or 1 hour.
How to make flavoring
Mix 1C of vinegar , 1/3C of water, add 3 tablespoons
of sugar , 2 teaspoons of salt , some red peppers and boil together.
Pickle them for 1 night. That's all, It's easy to make but very delicious.
初めて植えたきゅうり、次々収穫できて嬉しい悲鳴、ここ2、3日は1日2本取れました。
どんどん使わなくっちゃーとピクルスを作りました。
暑い夏に歯ごたえが良くてピッタリ! 美味しいよ。
作り方きゅうり4本、酢1C, 水1/3C, 砂糖大3、塩小2、赤唐辛子2本、黒コショウ
きゅうりに大サジ1/2で板ずりして、大サジ1/2+水1C の中に30分〜1時間おく。調味料を煮て荒熱をとって、取り出したきゅうりに漬け込む、冷蔵庫で一晩おいたら食べれます。
以前に作った塩レモン、残りわずかになりましたが、塩がまろやかになり、とろとろになっています。それに薄塩のきゅうりに絡ませるだけ、重石をして一晩したら食べられます。最高の美味しさです!
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