我が家のパン Homemade Bread |
我が家ではほとんどパンは買いません。8年前にホームベーカリーを買ってから
朝食のパンは自家製です。塩分を控えめにパンが作れるので健康にいいと自覚してか
パン作りはいつの間にか夫の担当になっています。
作るのはとても簡単、本を見ながら材料を計り、セットするだけです。
小麦粉、水、イースト、砂糖、塩、バターそれにパンによって卵やミルクも入れます。
チーズ、胡桃、レーズン、干しイチジク、など交替でいろいろ中に入れて作ります。
飽きることなく食べています。 できたてあつあつはとても美味しいよ。
We seldom buy bread. Though we have bread every morning
my husband has has been making bread since we bought a homebakery
8 years ago. It's healthy for him to eat low salt bread.
It's very easy to make .
His duty is only to measure the ingredients which are flower, water,yeast
sugar,salt, butter and sometimes an egg,milk and some topping.
We enjoy having cheese,walnut,raisin,dry fig and simple french bread
in turn.
We aren't tired of having homemade bread. It tastes best while it's hot !
にほんブログ村 ランキングに参加中!Thank you for your click!
にほんブログ村